fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Через загрозу вибуху з Ейфелевої вежі евакуювали відвідувачів

 Як повідомили французькі ЗМІ, поліція Парижа через загрозу вибуху евакуювала з Ейфелевої вежі всіх відвідувачів. Більш детальної інформації про інцидент поки немає, відомо лише, що всесвітньо відомий об’єкт, що користується підвищеною увагою туристів, залишається закритим. Як повідомили в паризькому комісаріаті поліції, неправдиві повідомлення про закладені на Ейфелевій вежі бомби надходять до них досить часто, однак евакуація проводиться не завжди.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Останній раз вежу закривали 18 червня коли невідомий чоловік погрожував покінчити життя самогубством на очах у публіки. Молодий чоловік піднявся на другий ярус вежі, перебрався через огорожу і вже почав підніматися на самий верх по металевих конструкціях. Навколо вежі відразу ж було виставлено оточення.

 Ейфелева вежа була відкрита в 1889 році з нагоди Всесвітньої виставки в Парижі і зараз вона є одним з найбільш відвідуваних платних туристичних об’єктів у світі.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 У мерії Парижа стверджують, що її відвідують більше 7 мільйонів осіб. Крім того, нерідкі і різні інциденти зі спробами самогубств. Розлучилися з життям за всю історію вежі 370 осіб, включаючи самогубства і нещасні випадки.

 За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: