fbpx
Право

До суду направили кримінальну справу Вітаса про напад на поліцейського

 У московській прокуратурі в п’ятницю повідомили, що кримінальну справу проти естрадного виконавця Вітаса, у миру Віталія Грачова, направлено до суду. Він звинувачується у насильстві щодо поліцейського, що було визнано самим співаком на стадії попереднього слідства.

 Віталій Грачов також заявив, що повністю розкаявся і просить суд про розгляд його справи в особливому порядку судочинства. Останкінська міжрайонна прокуратура Москви затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі щодо 34-річного артиста з України Віталія Грачова, справу направлено до Останкінського суду Москви для розгляду по суті.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Зараз артист перебуває під підпискою про невиїзд.

 Нагадаємо, в травні цього року Грачов знаходився на проспекті Миру, де співробітники столичної поліції оформляли дорожньо-транспортну пригоду з його участю. У ході розбору ситуації Грачов застосував насильство щодо командира окремої роти ППС відділу поліції з обслуговування ВВЦ УВС по Північно-Східному адміністративному округу МВС по Москві. За версією слідства, Грачов вдарив ногою співробітника поліції, який перебував у форменому обмундируванні при виконанні службових обов’язків.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

До суду направили кримінальну справу Вітаса про напад на поліцейського (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: