fbpx
Політика

Міноборони Росії прийняло рішення закупити до 60 вертольотів Ми28УБ

 Головнокомандувач ВПС Росії Віктор Бондарєв повідомив у п’ятницю, що міністерство оборони Росії прийняло рішення закупити для Військово-повітряних сил приблизно 40-60 нових Ми-28УБ, для чого укладе договір з ростовським заводом «Роствертол», що входить до холдингу "Вертольоти Росії".

 «Чотири-шість машин будемо брати на кожну військову частину, яка експлуатує вертольоти. Всього до 2020 року буде закуплено 40-60 машин», – сказав Бондарєв після того, як побував на демонстрації першого польоту машини. Демонстраційний політ проходив близько 30 хвилин, за які льотчик-випробувач продемонстрував всі можливості машини.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Льотчики доповіли, що машина готова до подальших випробувань і подальшого серійного виробництва», – задоволено зауважив Бондарєв. Він також повідомив, що нова модель завдяки присутності другого пілота дозволить у декілька разів прискорити підготовку льотчиків.

 Гендиректор «Роствертола» Борис Слюсар зазначив, що замовлення на цей вертоліт вже надходять з інших країн. Виробник пообіцяв, що з наступного року почнеться серійний випуск цих вертольотів.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: vz.ru

Читайте також: