fbpx
Футбол

Мирон Маркевич про жеребкування Ліги чемпіонів: Результати ми сприйняли спокійно

 Результати жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів прокоментував головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич. Нагадаємо, що суперником української команди буде німецький «Шальке-04», а перший матч команди зіграють у Німеччині.

 В ефірі телевізійного каналу «Футбол» Мирон Маркевич повідомив, що результати жеребкування Ліги чемпіонів були ним сприйняті спокійно. «Усі команди, які могли нам попастися, – високого рівня, і «Шальке» – не виняток», – зазначив Мирон Богданович. За словами головного тренера «Металіста», команда з Гельзенкірхена є добре організованою і однією з кращих в Німеччині. «Нам буде цікаво з ними грати», – підкреслив наставник «Металіста» і додав, що буде серйозно вивчати суперника.

 «У нас попереду ще 2 тури чемпіонату України, тому є час, будемо вивчати», – заявив Мирон Богданович і повідомив, що очолювана ним команда не думає про вирішення УЄФА з приводу вердикту Спортивного арбітражного суду. «По-перше, ми думаємо про матчі чемпіонату України, завтра у нас матч з «Волинню», через тиждень з «Говерлою». Так що поки ми думаємо про це. А що там буде … Ну, буде як буде », – резюмував Мирон Маркевич.

Читайте також: