fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Мельник порушив умови домашнього арешту

 Як повідомляють ЗМІ, колишній ректор Національного університету Державної податкової міліції Петро Мельник втік з-під домашнього арешту, зникнувши з поля зору правоохоронців. У Міністерстві внутрішніх справ України вже підтвердили цю інформацію й оголосили Мельника в розшук. Відзначається, що він втік, знявши з себе електронні браслети, які наділи на нього 7 серпня.  

 Представники МВС також повідомили, що сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. На місце події вже була спрямована спецгрупа і ведеться розшук Мельника.  

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Крім того, стало відомо про те, що сьогодні, 9 серпня, слідчий подав до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Мельнику з домашнього арешту на утримання під вартою. Мельник був заздалегідь ознайомлений з цим документом.  

 Нагадаємо, що Мельник звинувачується у вимаганні та хабарництві. Він був затриманий в кінці липня, коли намагався отримати хабар від двох громадян, які бажали влаштувати в університет своїх родичів. Через деякий час він звільнився з університету і був поміщений під домашній арешт.  

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Його адвокат говорив про те, що останнім часом у Мельника проблеми зі здоров’ям, і він навіть переніс операцію.   

 За матеріалами: УНН

Читайте також: