fbpx
Футбол

Жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи 2013/2014. Своїх суперників дізналися «Чорноморець», «Дніпро» і київське «Динамо»

 Щойно завершилося жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи і своїх суперників дізналися українські «Динамо» (Київ), «Дніпро» і «Чорноморець», а також російські «Рубін», «Спартак» і «Кубань».

 Київське «Динамо» зіграє з клубом «Актобе» з Казахстану, одеський «Чорноморець» на шляху в груповий етап спробує подолати опір албанського «Шкендербеу», а дніпропетровський «Дніпро» гратиме з естонським клубом «Нимме Калью». Як бачимо, нас чекає ще одне україно-албанське протистояння і будемо сподіватися, що «Чорноморець» не повторить помилок донецького «Металурга», який вибув з Ліги Європи, поступившись за сумою двох зустрічей албанському клубу «Кукесі».

 В ефірі телеканалу «Футбол» головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук зазначив, що до результатів жеребкування він поставився «нормально і спокійно» і підкреслив, що раніше він не сильно цікавився футболом Албанії. Крім того, Роман Григорчук заявив, що його команда зараз сконцентрується на найближчих матчах чемпіонату України, а потім почне підготовку до гри в Лізі Європи.

 Визначилися суперники і російських клубів. Краснодарська «Кубань» гратиме з «Фейєноордом» (Нідерланди), казанський «Рубін» з норвезьким «Мольде», а московському «Спартаку» протистоятиме швейцарський «Санкт-Галлен».

 Матчі раунду плей-офф Ліги Європи будуть зіграні 22 і 29 серпня.

Читайте також: