fbpx
Суспільство

За ГогольFest доведеться платити

 Владислав Троїцький, художній керівник Центру сучасного мистецтва ДАХ і творець ГогольFest, заявив, що в нинішньому році за фестиваль доведеться платити.  

 Владислав в одному з інтерв’ю сказав: «Раніше ми дарували людям мистецтво. Зараз же грошей немає, так що "дарувати свято" просто так ми вже не зможемо». Також Троїцький відзначив, що плата буде вельми символічною – на відкриття – 50 грн, а на вихідні – 20 грн.  

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Режисер також додав: «Якщо людині це потрібно по-справжньому, то вона прийде, а кому не цікаво – що поробиш. Це ж не крадіжка, гроші йдуть на обслуговування самих же відвідувачів».  

 Владислав Троїцький запевнив, що закриває ДАХ як репертуарний майданчик через брак грошей.  

 Нагадуємо, що в поточному році ГогольFest триватиме з 13 до 22 вересня на покинутому експерементально-механічному заводі, який знаходиться недалеко від станції метро Видубичі.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 ГогольFest – це щорічний мультидисциплінарний міжнародний фестиваль сучасного мистецтва. До 2010 року більшість подій фестивалю відбувалися у Києві у приміщенні музею «Мистецький арсенал». Програма фестивалю складається з п’яти напрямків: музика, театр, література, кіно і візуальне мистецтво.   

 За матеріалами: Коментарі

Читайте також: