fbpx
Політика

Вілкул назвав публікації про себе «чорним піаром»

 Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул написав на своїй сторінці в Facebook про те, що останнім часом про нього з’являється досить багато різних публікацій, які можна було б назвати «чорним піаром». Як зазначає чиновник, на сьогоднішній день проти нього ведеться цілеспрямована кампанія.  

 «Якщо це і так, то я не схильний перебільшувати масштабів та ефективності цих дій», – повідомив Вілкул.  

 За його словами, в силу свого характеру, він ставиться до всього цього спокійно і не має наміру годувати «тролів». Він підкреслив, що його завдання працювати, а не відповідати на різні провокації.  

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Проте, прикро, коли відбуваються помилки, які дають поживу нашим недоброзичливцям. Саме помилкою я вважаю появу в регіональних ЗМІ суто позитивних прес-релізів, поширюваних моєю прес-службою», – додав віце-прем’єр.

 Втім, Вілкул вважає, що це є свідченням того, що він не займається самопіаром.  

 Віце-прем’єр повідомив, що провів бесіду зі своєю прес-службою, проте ніяких звільнень не послідувало. При цьому він зазначив, що було прийнято ряд рішень, зокрема, про зміну формату роботи з регіональними ЗМІ. За словами чиновника, тепер журналісти регіональних видань зможуть отримувати інформацію не тільки з прес-релізів, але також і від нього самого під час особистих зустрічей.

Читайте також: