fbpx
Футбол

Роман Григорчук про успіх «Чорноморця»: Ясна річ, що ми задоволені і раді

 Вчора пізно ввечері в Белграді одеський «Чорноморець» зіграв внічию 0:0 з «Црвена Звезда» і, таким чином, за сумою двох матчів, підопічні Романа Григорчука проходять в наступний раунд Ліги Європи. Нагадаємо, що тиждень тому «Чорноморець» в Одесі виграв у «Црвена Звезда» з рахунком 3:1.

 Після гри в Белграді своєю думкою про успіх «Чорноморця» поділився головний тренер цієї команди Роман Григорчук. «Ясна річ, що ми задоволені і раді, ми пройшли в наступний раунд, причому пройшли дуже хорошу команду і ще раз сьогодні переконалися в цьому», – заявив наставник одеситів і додав, що матч у Белграді був напружений, а сама гра могла скластися по -різному.

 За словами Романа Григорчука, в матчі проти «Црвени Зірки» його підопічні «зіграли тактично дуже грамотно». «Я б навіть сказав, сильно. Ми направляли свої оборонні і атакуючі дії таким чином, щоб максимально позбавити суперника його кращих сторін і нам це багато в чому вдалося», – резюмував Роман Григорчук.

 Його колега, головний тренер «Црвени Зірки» Славіша Стоянович, коментуючи дуель своєї команди з «Чорноморцем», зазначив, що одеський клуб «був краще підготовлений і, відповідно, краще виглядав на полі». Команді з Белграда, як підкреслив її головний тренер, «не вистачало концентрації».

 За матеріалами: chernomorets.odessa.ua

Читайте також: