fbpx
Футбол

Євро-2013 з пляжного футболу. Україна – Польща – 1:3. Огляд матчу

  Збірна України з пляжного футболу провалила старт у фінальній частині Чемпіонату Європи-2013, який зараз проходить в іспанському місті Тореденбрара.

 Українська дружина в стартовій грі Євро-2013 поступилася Польщі з рахунком 1:3. Підопічні Сергія Кучеренка програли збірній Польщі, не зумівши взяти реванш за «травневу поразку» в Києві на етапі EuroBeachSoccerLeague (кваліфікації на чемпіонат Європи).

 Відкрили рахунок у звітному матчі українці – Олег Зборовський на 2-й хвилині гри чудовим ударом через себе зумів пробити голкіпера поляків. Однак, Польща відповіла не менше ефектним голом у кінцівці 1-ї третини матчу. Вітольд Ціобер ударом «ножицями» вразив дев’ятку воріт збірної України.

 У другому таймі оборона Польщі зуміла відбити всі атаки українців і скористалася своїми шансами. Спочатку на 30-й хвилині Богуслав Сагановскі продавив українських захисників і впритул розстріляв Віталія Сидоренка. А вже через 2 хвилини Даніель Баран дальнім ударом, за допомогою складного рикошету від піску, поставив крапку в цьому матчі – 3:1 на користь збірної Польщі.

 Відзначимо, що в іншому матчі групи «В» збірна Португалії виявилася сильнішою за збірну Швейцарії – 5:3. У групі «А» росіяни на останній хвилині дотиснули Нідерланди – 5:4, а іспанці були сильніші за італійців – 5:3.

 Таким чином, після першого туру в турнірній таблиці у групі «В» по 3 очки набрали Польща і Португалія, а Швейцарія та Україна залишаються поки без набраних балів.

 Вже сьогодні у 2-му турі групового етапу Португалія зіграє з Польщею, а Україна спробує реабілітуватися в матчі зі Швейцарією. Початок матчу Україна-Швейцарія – о 16:10 (за київським часом). Пряма трансляція запланована на телеканалах «Футбол» і «Спорт1».

 Нагадаємо, що суперником України по групі "В" на Євро-2013 є збірна Португалії, матч з якою відбудеться 10 серпня.

 За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: