fbpx
Футбол

Власник «Ліверпуля»: «Ми не продамо Суареса. Продавати конкурентам таких гравців було б просто смішно»

 У європейському футболі відбулася вже велика кількість трансферів, що заслуговують уваги, а до найцікавіших невирішених на сьогоднішній день питань можна віднести два: можливий відхід з «Ліверпуля» Луїса Суареса і широко обговорюваний продаж «Тоттенхемом» Гарета Бейла.

 Щодо Суареса, то сьогодні в ЗМІ з посиланням на SkySports наводяться слова власника «Ліверпуля» Джона Генрі, який заявив, що футболіст не буде проданий в інший клуб. Зазначимо, що Луїс Суарес сам заявляв про своє бажання змінити команду і однією з причин для цього є не участь «Ліверпуля» в цьому сезоні в єврокубках. Нападник чітко дав зрозуміти, що хоче грати в Лізі чемпіонів, а чи проб’ється «Ліверпуль» у цей турнір у сезоні наступному, велике питання.

 У ЗМІ пишуть про конфлікт між Суаресом і головним тренером «Ліверпуля» Бренданом Роджерсом, підсумком якого стало відсторонення форварда від тренувань з основним складом команди. Можливо, в деякій мірі на ситуацію вплине заява власника «Ліверпуля». «Ми не продамо Суареса. У цьому сезоні нас не буде в єврокубках. Продавати конкурентам таких гравців було б просто смішно», – заявив Джон Генрі і додав, що його команда повинна грати в Європі, а участь у Лізі чемпіонів є завданням для «Ліверпуля».

 Нагадаємо, що за 40 мільйонів фунтів Луїса Суареса готовий був купити лондонський «Арсенал». Джон Генрі з цього приводу заявив: «Ми точно не продамо Луїса «Арсеналу», якою б не була пропозиція». За словами власника «Ліверпуля», Луїс Суарес не буде проданий і іноземному клубу, а причиною такого рішення, за словами Джона Генрі, є наступна: «… у нас просто немає часу знайти гідну заміну».

 Що ж, ситуація з Суаресом залишається невирішеною, а власник «Ліверпуля», без сумніву, має рацію, адже до закриття трансферного вікна в Європі залишилося не так вже й багато часу, а знайти нападника рівня Суареса дійсно дуже складно.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: