Благовєщенськ готовий до евакуації

 У Благовєщенську (Амурська область) відкрито 8 евакуаційних пунктів і 14 пунктів тимчасового перебування для того, щоб розмістити людей у ​​разі повені, повідомляється на сайті міської адміністрації. Також на порталі розміщена карта передбачуваного затоплення міста.

 У пунктах, підготовлених Благовєщенською владою, знаходяться ліжка і запаси продуктів. У зоні можливого затоплення знаходяться близько 9000 жителів. Поліцейські здійснюють поквартирний обхід і попереджають громадян про можливу евакуацію.

 За вказівкою міської адміністрації, спеціальна комісія стежить за тим, щоб місцеві підприємці не завищували ціни на основні продукти харчування. Влада Благовєщенська сповістила громадян про те, що запасів їжі в місті вистачить як мінімум на 30 днів.

Related Post

 Зараз рівень води в річці Зея піднявся до 730 сантиметрів (при допустимих 720), в Амурі – до 733 сантиметрів (при допустимих 750). За повідомленнями МНС, вже затоплені 544 житлових будинки в 27 населених пунктах Амурської області. Евакуйовано близько 2500 осіб. Завтра в регіоні пройдуть сильні дощі, що збільшить ймовірність повені.

Повінь у Благовєщенську (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment