Вадим Рабинович вніс свою кандидатуру на пост президента України

Голова Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович заявив про своє бажання стати президентом України. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна» сьогодні, 25 березня, Рабинович подав до Центральної виборчої комісії документи на реєстрацію в кандидати на пост президента України. Балотуватися на пост глави держави бізнесмен буде як самовисуванець.

Related Post

 Інформацію про це підтвердив сам Вадим Рабинович прямо біля будівлі Центральної виборчої комісії. За словами бізнесмена, Україна зараз переживає непростий період, з якого вихід знайти зможе тільки гідний президент, який вміє об’єднати людей.

 «Я збираюся зруйнувати міф про антисемітську Україну. На сьогоднішній день цей міф тиражується в усьому світі. Я, напевно, є найбільш вдалим кандидатом. Сьогодні нашій країні потрібно об’єднатися, а я є об’єднуючим кандидатом. Мною не керується маніакальна жадоба влади, я просто хочу надати допомогу країні», – прокоментував ситуацію Вадим Рабинович. Відзначимо, що на сьогоднішній день ЦВК повідомляє про чотири потенційні кандидати на посаду президента країни.

Leave a Comment