fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Благовєщенськ готовий до евакуації

 У Благовєщенську (Амурська область) відкрито 8 евакуаційних пунктів і 14 пунктів тимчасового перебування для того, щоб розмістити людей у ​​разі повені, повідомляється на сайті міської адміністрації. Також на порталі розміщена карта передбачуваного затоплення міста.

 У пунктах, підготовлених Благовєщенською владою, знаходяться ліжка і запаси продуктів. У зоні можливого затоплення знаходяться близько 9000 жителів. Поліцейські здійснюють поквартирний обхід і попереджають громадян про можливу евакуацію.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 За вказівкою міської адміністрації, спеціальна комісія стежить за тим, щоб місцеві підприємці не завищували ціни на основні продукти харчування. Влада Благовєщенська сповістила громадян про те, що запасів їжі в місті вистачить як мінімум на 30 днів.

 Зараз рівень води в річці Зея піднявся до 730 сантиметрів (при допустимих 720), в Амурі – до 733 сантиметрів (при допустимих 750). За повідомленнями МНС, вже затоплені 544 житлових будинки в 27 населених пунктах Амурської області. Евакуйовано близько 2500 осіб. Завтра в регіоні пройдуть сильні дощі, що збільшить ймовірність повені.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Повінь у Благовєщенську (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: