fbpx
Політика

Азаров підбив підсумки цього тижня

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров цього тижня повернувся з відпустки і сьогодні, 9 серпня, як зазвичай вирішив поспілкуватися з користувачами соціальної мережі Facebook. Він почав з того, що підвів підсумки цього тижня.  

 У першу чергу він нагадав, що був відсутній довгий час, оскільки вперше за останні 2 роки брав відпустку. Що ж до подій цього тижня, то, як написав Азаров, були як позитивні, так і трагічні.  

 «Серед позитивних я б відзначив збирання врожаю ранніх зернових, що практично завершується, і цьогоріч ми будемо мати, напевно, рекордний за всі роки незалежності врожай", – написав він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також до позитивних він відніс і відкриття першого тунелю на Поштовій площі, який дозволить вирішити питання із завантаженістю доріг у цьому районі. Нагадав Микола Азаров і про новий навчальний рік, до якого залишилося не довго. За його словами, підготовка до нього йде повним ходом, як і підготовка до зими.  

 Кажучи про трагічні події, прем’єр-міністр згадав про аварію на заводі «Стирол», що в Горлівці. Він повідомив, що йому доповіли про те, що з сім’ями всіх постраждалих провели зустрічі. Азаров запевнив, що всі питання, озвучені сім’ями, будуть вирішуватися і це стосується не тільки матеріальних компенсацій.  

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Звичайно, трагічно, що цих людей не повернути до життя. Але ми зобов’язані зробити все, щоб пом’якшити рідним загиблих гіркоту втрати, хоча б настільки, наскільки це можливо … », – написав прем’єр.

 Торкнувся Микола Азаров і питання підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, нагадавши про те, що в усі населені пункти, де спостерігалися зміни в цінах, були спрямовані спеціальні комісії для перевірки обгрунтованості цих рішень.  

 «Щодо кожного з цих випадків, а їх небагато в масштабах всієї країни, будуть прийняті відповідні рішення», – запевнив він.

Читайте також: