fbpx
Кінотеатри

Юлій Гусман знімає ремейк фільму “Не бійся, я з тобою!”

 Почесний член журі КВН режисер Юлій Гусман святкує сьогодні 70-річний ювілей. Ювіляр розповів, що сам підготував собі подарунок до цієї дати – зняв продовження популярної музичної комедії "Не бійся, я з тобою!"

 Реліз картини намічений на осінь поточного року і буде приурочений до Дня прапора Азербайджану. Режисер дуже сподівається, що нова картина сподобається глядачам не менше, ніж оригінальна версія, знята ще 30 років тому.

 Зйомки рімейка картини "Не бійся, я з тобою!" проводилися в Азербайджані – там же, де знімався і перший фільм. "Зібралися 50 російських колег і 100-120 – азербайджанських. Дуже всі здружилися. Сам я в Баку буваю часто, але в ті місця, в Кахський район, наприклад, приїхав вперше через 30 років», – розповів Юрій Соломонович. За його словами, він був приємно здивований тим, як сильно все змінилося на краще, причому змінилася не тільки столиця Азербайджану, а й провінційні міста.

 Нова стрічка істотно відрізняється від першої версії, але так само, як і перша, буде насичена музикою, трюками, батальними сценами, пообіцяв режисер.

Гусман про новий фільм (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: