fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Агібалова розповіла всю правду про свої пластичні операції

 Перебуваючи за периметром телепроекту «Дом-2», Ірина Агібалова не забуває час від часу балувати своїх шанувальників свіжою інформацією з особистого життя. Цього разу телебабуся повідала історію про свої пластичні операції. За словами ІрСанни, за весь час свого перебування на реаліті-шоу «Дом-2» вона зробила всього одну пластичну операцію з кругової підтяжки обличчя, і та виявилася невдалою.

 «Ніколи не виглядала настільки огидно, як у той час, коли прийшла на проект. Я важила 106 кілограмів! І ось одного разу на зв’язок зі мною виходить пластичний хірург і пропонує зробити з мене Дюймовочку. І я, не розібравшись, дала згоду відразу», – розповіла телебабуся.

 Проте операція пройшла невдало – була контузія лобного нерва, перерізаний вушний нерв ліворуч, права брова висіла, а обличчя перекосило. У такому стані Ірина Агібалова перебувала 4 місяці, поки не звернулася до іншої клініки. Там їй запропонували пройти серйозний курс реабілітації. Також велику увагу зірка телепроекту «Дом-2» приділила підтримуючим процедурам – ін’єкціям гіалуронової кислоти, масажам.

 За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: