fbpx
Україна

Міський дозвільний центр Києва почав прийом документів на отримання закордонних паспортів

   Міський дозвільний центр Києва у четвер розпочав прийом документів на отримання закордонних паспортів.  

 "Це спільний проект з Державною міграційною службою, він унікальний для України. Саме в місті Києві вперше закордонний паспорт та паспорт громадянина України можна отримати безпосередньо в дозвільному центрі", – сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Пузанов журналістам в четвер у Києві.  

 Міський дозвільний центр почав видачу паспортів громадянина України з 25 липня.  

 "У цьому приміщенні кожна людина, яка бажає отримати паспорт громадянина України або закордонний паспорт, може це зробити в будь-який день", – зазначив О.Пузанов.  

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

 Він також пояснив, що процедура подачі документів на отримання паспорта займає 15 хвилин, а отримати вже готовий документ можна за 2 хвилини.  

 "Запроваджена електронна черга, тут немає потреби довго чекати ту чи іншу послугу, все зосереджено в одному місці: є можливість і оплатити послугу, і подати документи", – розповів заступник голови КМДА.  

 Вартість оформлення закордонного паспорта становить 377 грн. У цю суму входить державний податок (170 грн), вартість бланків (120 грн), а також послуга міграційної служби (87 грн).  

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

 Поки в Міському дозвільному центрі Києва не роблять термінові закордонні паспорти, а час оформлення документів становить 1 місяць. "З 1 вересня цю послугу можна буде отримати не тільки тут, у Міському дозвільному центрі. Запрацює ще 10 районних дозвільних центрів саме на цю послугу", – повідомив О.Пузанов.  

 У міському дозвільному центрі Києва оформити закордонний паспорт можуть громадяни всієї України.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: