fbpx
Право

Щодо керівництва “Куточка дідуся Дурова” порушили кримінальну справу

 Інформація про порушення кримінальної справи за фактом махінацій у державній театральній установі «Куточок дідуся Дурова», яку раніше спростував директор театру, сьогодні підтверджена Слідчим комітетом РФ.

 Слідство вважає, що художній керівник театру Юрій Дуров ще в 2010 році використовував шахрайську схему, орендуючи сам у себе свою ж власну машину на бюджетні гроші, надані театру. Дуров здав свій особистий автомобіль Chrysler 300C в оренду комерційній фірмі «Транстехсервіс», що належить дружині екс-співробітника «Куточка дідуся Дурова» Наталі Ляховій. Ця фірма  здала автомобіль в оренду театру. Сума збитку оцінюється в 4 000 000 рублів.

 Ляхова заявила, що її примусили брати участь у махінаціях, погрожуючи тим, що якщо вона не проверне аферу з автомобілем Дурова, з нею не будуть укладати інші контракти на транспортні послуги для театру. Всі гроші, отримані за оренду Chrysler 300C, Ляхова віддавала заступнику Дурова Євгену Соколову. Нещодавно Соколов звільнився з театру, відхід його супроводжувався гучним скандалом. Саме колишній зам і повідомив поліції про шахрайство з автомобілем.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: