fbpx
Без категорії

У Києві скасували змагання з триатлону через Януковича

 Як повідомили організатори Kiev Triathlon Cup, 6 серпня вони отримали лист від управління державної охорони президента України, в якому говорилося, що змагання з триатлону не можна буде провести через те, що траса, яку хотіли використати організатори, буде недоступною, оскільки в День незалежності по ній буде проїжджати президент Янукович.

  «Змінити маршрут неможливо через погане дорожнє покриття в місті Києві», – йдеться в повідомленні організаційного комітету Kiev Triathlon Cup.  

 У зв’язку зі сформованою ситуацією, організатори спортивного заходу були змушені заявити про те, що змагання відміняються. У повідомленні підкреслюється, що стартовий внесок буде повернено в повному обсязі протягом 5 робочих днів усім, хто його оплатив.  

 «Організаційний комітет приносить свої щирі вибачення за непередбачену ситуацію, що склалася», – заявили організатори.  

 Відзначимо, що спочатку планувалося, що плавці стартують в портовій частині Подолу, звідки також повинні були виїжджати і велосипедисти. А ось учасники заключної частини – змагань з бігу, повинні були пробігти по вулиці Сагайдачного, Володимирському спуску і Хрещатику.

Читайте також: