fbpx
Право

У Москві затримали екс-гендиректора ВАТ “Красная поляна” Хацкевича

 Як повідомили в прес-службі ГУ економічної безпеки і протидії корупції МВС РФ, в російській столиці був затриманий колишній генеральний директор ВАТ "Красная поляна" Станіслав Хацкевич.

 У відомстві також пояснили, що затримання Хацкевича відбувалося в рамках кримінальної справи, яка перебуває в провадженні Слідчого департаменту МВС Росії і порушена за статтею "Зловживання повноваженнями".

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Раніше повідомлялося, що "оперативниками ГУЕБіПК МВС Росії виявлена ​​протиправна схема отримання доходу при будівництві олімпійських об’єктів". Зокрема, за версією слідства, ВАТ "Красная поляна" уклало низку угод з держкорпорацією "Олімпбуд" про фінансування будівництва спортивно-туристичного комплексу "Гірська карусель".

 У той же час, більше одного мільярда рублів, отриманих від "Сбербанку Росії" за договорами пайової участі у будівництві, були розміщені компанією на вклади у ВАТ "НБРБ", головою ради директорів якого був у той час Магомед Билалов. Крім того, "Красная поляна" уклала на свідомо невигідних умовах ряд договорів позики.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

У Москві затримали екс-гендиректора ВАТ "Красная поляна" Хацкевича (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: