fbpx
Політика

Собянін ще не прийняв рішення про участь у теледебатах

 У прес-службі московської мерії у четвер повідомили, що т.в.о. столичного градоначальника Сергій Собянін ще не прийняв рішення про участь у теледебатах. А в Мосміськвиборчкомі роз’яснили, що будь-який кандидат за дві доби до початку дебатів вправі особисто оголошувати про свою участь або неучасть в них.

 При цьому, згідно з виборчим законодавством, відмова будь-якого кандидата брати участь у дебатах не буде порушенням, оскільки участь у них не є обов’язковою.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як стало відомо, вже 12 серпня в прямому ефірі на телеканалі "Москва 24" відбудуться перші дебати кандидатів на пост мера Москви. Для дискусії відведено одну годину ефірного часу, у дебатах братимуть участь усі кандидати одночасно.

 Напередодні самовисуванець Сергій Собянін повідомив, що не має особливого бажання брати участь у дебатах. "З одного боку, здавалося б, я все зробив для того, щоб вибори були відкритими і чесними – з точки зору виборчого законодавства, технологій, підрахунку голосів. Але, з іншого, продовжувати і далі роздавати пряники опозиції, якщо я буду їм підтакувати і робити їх більш відомими, не хотілося б", – сказав Собянін.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: