fbpx
Новини світу

Росія незадоволена якістю норвезької риби

 Россільгоспнагляд знову виявив порушення норм в рибній продукції, яка надійшла до Росії з Норвегії. Як повідомляється, у низці морських продуктів, що надійшли з Норвегії, були виявлені бактерії кишкової палички. Серед них заморожена печінка тріски, заморожений оселедець і заморожена лососева продукція. Виробництвом даної продукції займаються підприємства Veidar I, Vikomar AS, Gardar і Austevoll Laksepakkeri AS.  

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 У зв’язку з цим, Россільгоспнагляд в черговий раз нагадав державній ветеринарній службі Норвегії про те, що такі порушення є неприпустимими. Росія закликала ввести режим посиленого лабораторного контролю за продукцією вищезазначених підприємств.  

 Примітно, що Росія вже неодноразово фіксувала подібні порушення з боку норвезьких підприємств і заявляла про свої претензії. До того ж, Россільгоспнагляд попереджав, що якщо проблема так і не буде вирішена, Росія введе заборону на ввезення охолодженої риби з Норвегії.  

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 У той же час, з боку Норвегії поки що не надходило жодних коментарів щодо даного випадку.   

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: