fbpx
Футбол

Російські ЗМІ: Ігор Денисов переходить у московське «Динамо»

 Відразу кілька авторитетних видань з посиланням на «РІА-Новини» повідомляють про узгодження капітаном збірної Росії Ігорем Денисовим чотирирічного контракту з московським «Динамо».

 «Зеніт» – «Анжи» – «Динамо»: такий шлях пройшов Ігор Денисов протягом кількох останніх місяців, якщо, звичайно, допис про контракт футболіста з «Динамо» не є «качкою».

 Нагадаємо, що нещодавно повідомлялося про можливий розрив відносин Ігоря Денисова з «Анжи» унаслідок конфлікту російського футболіста з головним тренером махачкалінського клубу Рене Мелестеном, а також з легіонерами «Анжи» Буссуфа, Діарра і Ето’О. Серед клубів, де Ігор Денисов міг би продовжити свою футбольну кар’єру, називався і донецький «Шахтар». Після повідомлень про конфлікт Денисова всередині «Анжи» з’явилася заява керівництва махачкалінського клубу про зміну стратегії свого розвитку, що виразиться в скороченні фінансування клубу. Крім того, «Анжи» повинні будуть покинути відразу кілька зіркових футболістів, і, цілком можливо, Ігор Денисов стане «першою ластівкою».

 У ЗМІ наводяться слова неназваного джерела в московському «Динамо», який заявив, що про трудову угоду капітана російської збірної і московського «Динамо» можна говорити з упевненістю.

 Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що «Анжи» можуть покинути Юрій Жирков і Олександр Кокорін, а також Вілліан.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: