fbpx
Політика

Російський прем’єр особисто проведе у Волгограді прийом громадян

 Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, який є крім іншого, лідером партії "Єдина Росія", заявив, що особисто готовий провести у Волгограді прийом громадян у громадській приймальні партії. Про це було сказано в ході зустрічі з партактивом Південного і Північнокавказького федеральних округів.

 "Коли буду в Волгограді, із задоволенням приїду до приймальні. Я насправді давно не заходив до приймальні. Це справа хороша і сам із задоволенням проведу прийом", – пообіцяв Медведєв і додав, що пряме спілкування з виборцями дуже корисне.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 У цілому ж Дмитро Медведєв вважає, що партія працює в правильному напрямку, але їй необхідно рухатися далі. Лідер «єдиноросів» заявив, що результат роботи будь-якої партії, зокрема і «Єдиної Росії», залежить від того, як її члени ставляться до світу, в якому живуть, і людей, що його населяють.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Він також висловив подяку всім, хто веде роботу в громадських приймальнях партії, так як від того, як вони реагують на запити виборців і вирішують їхні проблеми безпосередньо залежить, що люди думають про роль і місце «Єдиної Росії» в суспільстві.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: