fbpx
Політика

Рогозін: Путін наприкінці серпня відвідає Далекий Схід

 Сьогодні, 8 серпня, віце-прем’єр з оборонної промисловості Дмитро Рогозін розповів пресі, що президент Володимир Путін наприкінці серпня відвідає російський Далекий Схід з робочим візитом. Візит президента буде присвячений, зокрема, і проблем суднобудування.

 «Зараз я вирушаю на Далекий Схід, буду там до середини серпня і проведу ревізію верфі «Звезда», яка є нашим найбільшим суднобудівним підприємством у Владивостоці. До кінця серпня туди відправиться президент. Словом, комусь доведеться дати лопатою по голові», – сказав Рогозін в ефірі телеканалу «Росія 24».  

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Коментуючи ситуацію з суднобудівним комплексом «Звезда», що зводиться у Примор’ї в бухті Великий Камінь і може бути переданий в автономний «шельфовий центр», контрольований Газпромбанком і «Роснефтью», віце-прем’єр зазначив, що це розумний крок.

 «У разі, коли з’являється потенційний інвестор, особливо такий великий і потужний як «Роснефть», який готовий вкластися в судновиробництво, то в принципі для ОСК це завжди цікаво. Я не втручаюся в цей процес свідомо, але зустрічаюся завтра з Ігорем Сечіним (президент «Роснефти»). В цілому, вважаю, що це розсудливо – за умови збереження за ОСК якоїсь частки пакету акцій", – сказав Рогозін.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: