fbpx
Політика

Російські безпілотники літають над Тбілісі

 Після п’ятиденного серпневого конфлікту 2008 року, влада Грузії почала говорити про необхідність забезпечити більшу безпеку Тбілісі. З цією метою було покладено початок будівництва різних оборонних споруд.

 Щодо експертів, то до будівництва вони ставляться зі скептицизмом. Так, за словами Іраклія Аладашвілі – головного редактора аналітичного журналу «Арсенал» – ці штучні споруди не представляють ніякої таємниці.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Всі ці об’єкти, що будуються ніякої державної таємниці, як такої, не представляють. Вони всі прекрасно помітні навіть з карти «google», – сказав головний редактор журналу.

 Крім цього, за його словами, після заняття російськими військами Ахалгорі, російські розвідувальні літаки-безпілотники несуть цілодобову вахту в повітряному просторі Грузії, і, відповідно, споруджувані споруди вже ніякого секрету представляти не можуть.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Нагадаємо, що на сьогоднішній день 20% території Грузії контролюється російськими військами. Крім офіційних адміністративних меж автономних областей Абхазії і Південної Осетії, ними зайнята ще частина грузинської території вже після військових дій в ПО.

Безпілотні вертольоти і літаки Росії (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: