fbpx
Україна

У Києві відкрили перший тунель під Поштовою площею

 Сьогодні, 8 серпня, в Києві відбулося відкриття першого тунелю під Поштовою площею. На відкритті був присутній прем’єр-міністр України Микола Азаров.  

 Примітно, що рух автомобілів сьогодні було можливим лише по ліву сторону в напрямку мосту метро. Інша частина дороги буде відкрита вже завтра, 9 серпня, після того як тунель буде переділений на дві частини. Відповідні роботи будуть проведені вночі.  

 Нагадаємо, що Микола Азаров повідомив про те, що до Дня визволення Києва від німецько-фашистських загарбників, який відзначається 6 листопада, буде також відкрита і друга частина тунелю. Як зазначив прем’єр-міністр, даний тунель дозволить вирішити питання завантаженості доріг.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

 «Цей проїзд також дозволить прибрати значну частину транзиту зі столиці і забезпечить суцільний проїзд від Столичного шосе на околиці Києва до іншої околиці Києва на Оболоні», – додав Микола Азаров.   

 У той же час, заступник директора «Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» Микола Васильцов заявив, що на будівництво першої частини тунелю було витрачено 130 мільйонів гривень. Вартість всього тунелю дорівнює 225 мільйонам гривень, а от загальна вартість всієї транспортної розв’язки становить 430 мільйонів гривень.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

  За його словами, перша частина тунелю обійшлася дорожче, оскільки там проводилися більш складні роботи, ніж у другій частині.

Читайте також: