fbpx
Політика

Прохоров прийняв пропозицію Собяніна

 Олігарх і політик Михайло Прохоров прийняв пропозицію т.в.о. мера Москви Сергія Собяніна про висунення кандидата від партії «Громадянська платформа» на пост московського бізнес-омбудсмена, повідомляється на офіційному сайті «ГП».

 Прохоров зазначив, що пропозиція Собяніна «була несподіваною», але поміркувавши, партія вирішила її прийняти. Сам Прохоров на цю посаду не претендує, кандидат на пост бізнес-омбудсмена буде визначений на найближчому засіданні. Лідер «Громадянської платформи» заявив, що в його партії зібрана «найчисленніша гвардія бізнесу», яка завжди готова використовувати навіть найменшу можливість, щоб допомогти російським підприємцям. Те, що на одному майданчику працюватимуть різні політичні сили, Прохоров назвав «ознакою цивілізованої політики».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, раніше Михайло Прохоров відмовився брати участь у виборах московського градоначальника, які пройдуть в єдиний день голосування 8 вересня. Замість цього «Громадянська платформа» має намір зосередитися на виборах до Московської державної думи, які відбудуться наступного року.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: