fbpx
Політика

Дмитро Рогозін: «Кібернетична безпека армії дуже важлива»

 Віце-прем’єр російського уряду Дмитро Рогозін розповів в четвер в телестудії каналу "Росія 24", що армія впритул займається питаннями кібернетичної безпеки.

 За словами Рогозіна, в поточному році держоборонзамовлення збільшилося до 1,3 трильйонів рублів, так як керівництво вирішило орієнтуватися на два показники: оновлення армійського озброєння на 30% до 2015 року і до 70% – у 2015 році. А пік фінансування держзамовлення в оборонній сфері припаде на 2016-2017 роки. Саме в цей період, повідомив віце-прем’єр, будуть потрібні кошти на перехід від дослідних зразків нового озброєння до їх серійного виробництва.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Дмитро Рогозін також розповів, що Міністерство оборони РФ озвучило плани про створення нового підрозділу, який займатиметься лише питаннями інформаційної безпеки, під якою керівництво розуміє не тільки захист і відображення кібератак, а й розробку повністю вітчизняного програмного забезпечення.

 "Якщо все буде імпортним, і ми не будемо знати, що в цьому чорному ящику, можна вважати, що у нас немає жодної кібербезпеки", – сказав віце-прем’єр.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Дмитро Рогозін: «Кібернетична безпека армії дуже важлива» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: