fbpx
Футбол

Президент «Металіста»: У мене немає переваг, з ким грати далі в Лізі чемпіонів

 Вчора харківський «Металіст», зігравши внічию 1:1 з грецьким клубом ПАОК, подолав бар’єр третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. А вже завтра, у п’ятницю, 9 серпня, харків’яни дізнаються свого суперника по раунду плей-офф, за яким слідує груповий етап Ліги чемпіонів.

 Суперниками "Металіста" можуть стати німецький «Шальке», англійський «Арсенал», французький «Ліон», італійський «Мілан» і російський «Зеніт». Як бачимо, кожен з цих клубів відомий в Європі і, без сумніву, сильний. «Чим сильніший супротивник, тим цікавіша гра. Це справжні європейські топ-клуби, і я радий, що Харків побачить футбол такого рівня», – заявив президент «Металіста» Сергій Курченко, слова якого наводить офіційний сайт харківського клубу.

 Сергій Курченко підкреслив, що у нього немає яких-небудь переваг серед можливих суперників для його команди, а коментуючи результат протистояння з ПАОКом, президент «Металіста» заявив, що він задоволений загальним результатом і привітав усіх з перемогою.

 «Взяли хороший старт, але це тільки початок. Ми налаштовані на максимальний результат», – резюмував президент «Металіста» Сергій Курченко.

 За матеріалами: metalist.ua Фото: metalist.ua

Читайте також: