fbpx
Політика

Прем’єр Медведєв провів у Сочі інспекцію олімпійських об’єктів

 Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв прибув до Сочі, де оглянув об’єкти Олімпійського парку. Зокрема, він відвідав вже побудовані льодовий палац "Большой", ковзанярський центр "Адлер-арена" і споруджуваний готельний комплекс "Апарт-готель".

 Оглянувши льодовий палац, глава уряду повідомив, що у вересні там проведуть Міжнародний інвестиційний форум "Сочі-2013". Далі Медведєв відправився в "Адлер-арену" і поцікавився, як відгукувалися про якість льоду учасники міжнародних змагань, що вже проходили там.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов розповів главі уряду, що після Олімпіади "Адлер-арена" може бути використана як виставковий комплекс під умовною назвою "Сочі-ЕКСПО".

 На завершення Дмитро Медведєв прибув на місце будівництва готельного комплексу "Апарт-готель". Пояснення щодо ходу будівництва йому давав Віктор Вексельберг, голова ради директорів компанії "Ренова", що веде будівництво об’єкта. Вексельберг повідомив Медведєву, що після Олімпійських ігор на базі комплексу буде відкрито готель економ-класу, а частина апартаментів – реалізована. Медведєв зробив невелику прогулянку по території майбутнього готелю і оглянув один із корпусів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Прем’єр Медведєв провів у Сочі інспекцію олімпійських об’єктів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: