fbpx
Право

Генпрокуратура РФ вважає необгрунтованою справу проти автоінспектора, який склав протокол на співробітника прокуратури

 Представник Генпрокуратури Російської Федерації в четвер повідомив журналістам, що наглядове відомство визнало необгрунтованим і скасувало рішення про порушення кримінальної справи щодо інспектора ДПС в Ставропіллі, який склав протокол на співробітника прокуратури, що імовірно перебував за кермом у п’яному вигляді.

 Зокрема, як повідомляється офіційно, Генеральна прокуратура РФ провела перевірку законності та обгрунтованості прийнятих процесуальних рішень за фактом затримання у травні цього року інспектором ДПС помічника прокурора Александрівського району Ставропольського краю.

 «За її результатами раніше прийняте рішення про порушення кримінальної справи за фактом перевищення посадових повноважень щодо працівника поліції прокуратурою визнано передчасним і необгрунтованим і скасовано», – повідомив представник наглядового відомства.

 Він також додав, що зараз ведеться додаткова перевірка всіх обставин даного інциденту, після чого ухвалюватиметься остаточне рішення. Хід даної перевірки перебуває під контролем Генеральної прокуратури.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: