fbpx
Футбол

Офіційно: Бернард перейшов в «Шахтар»

 Донецький «Шахтар» сьогодні оформив контракт з бразильським півзахисником Бернардом. Угода бразильця з чемпіоном України розрахована на 5 років.

 Зазначимо, що трансферна вартість бразильського хавбека, який раніше виступав за клуб «Атлетіко Мінейро», як і планувалося, склала 25 мільйонів євро.

 Бернард Анісіо Калдейра Дуарте народився 8 вересня 1992 в бразильському місті Белу-Орізонті. Амплуа Бернарда – півзахисник. У бразильському чемпіонаті новачок «Шахтаря» встиг відіграти 62 матчів, в яких відзначився 12-ма голами. У складі національної збірної Бразилії зіграв 5 матчів.

 Крім того, за повідомленнями іноземних ЗМІ, річна зарплата Бернарда в таборі «гірників» складе близько 4,5 мільйони євро на рік.

 З Донецька Бернард відправиться в Базель, де приєднається до національної збірної Бразилії перед «товарняком» з Швейцарією.

 Раніше сам Бернард заявляв, що його візит до столиці Донбасу буде мати тільки ознайомчий характер, і що він не збирається проходити медичний огляд і підписувати контракт з донецьким «Шахтарем».

 За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: