fbpx
Без категорії

Олександр Ємельяненко через травму відмінив бій з Деррілом Шуновером

 Поєдинок між російським бійцем змішаних єдиноборств Олександром Емельяненком і американцем Деррілом Шуновером, який повинен був відбутися в Ростові-на-Дону 25 серпня на турнірі ProFC, скасовано через травму коліна, яку Ємельяненко отримав на тренуванні.

 Російський боєць розмістив на сайті ProFC відеозвернення до вболівальників, в якому приніс вибачення за те, що не зможе виступити в Ростові-на-Дону, і висловив надію на те, що повернеться на ринг найближчим часом.

 На сайті Олександра Емельяненка розміщена інформація про те, що у нього діагностували пошкодження зв’язок коліна лівої ноги. За словами медиків, спортсмен повинен утримуватися від тренувань протягом місяця і скоротити навантаження на травмовану ногу. Потім відбудеться відновлювальний період. Якщо Ємельяненко приступить до тренувань восени, в листопаді він зможе вийти на ринг.

 Саме на листопад запланований бій-реванш між Олександром Емельяненком і Мірко Філіповичем (Хорватія), якому російський боєць програв дев’ять років тому. Цей поєдинок, за умови повної реабілітації Ємельяненка, пройде в Москві на Малій спортивній арені "Лужники".

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: