fbpx
Футбол

Донецький «Металург» припиняє виступи у Лізі Європи

 Щойно завершився матч у Донецьку, в якому «Металург» виграв з рахунком 1:0 у футбольного клубу з Албанії під назвою «Кукесі».  Донецький «Металург» сьогодні виграв, але з Ліги Європи вилетів, оскільки перший поєдинок виграли албанці з рахунком 2:0.

 Відзначимо, що «Металург» мав в ході поєдинку масу можливостей для того, щоб забити, але сталося це лише одного разу – на 27-й хвилині відзначився Велізар Димитров. Гол був гарний, та й сама комбінація «Металурга», після якої м’яч опинився у воротах «Кукесі», була хороша.

 «Кукесі» став першим футбольним клубом з Албанії, якому вдалося пройти три раунди в єврокубках. Нагадаємо, що раніше керівництво албанської команди обіцяло виплатити преміальні в розмірі 200 тисяч євро в разі проходження в раунд плей-офф.

 О 21:30 розпочнеться матч «Црвена Звезда» – «Чорноморець», і будемо сподіватися, що одесити зуміють пройти в наступний раунд Ліги Європи. Нагадаємо, що в першому матчі «Чорноморець» виграв з рахунком 3:1.

 Щодо «Кукесі», то цій команді варто побажати удачі в єврокубках. Нікому невідома команда, яка не має у своєму складі зірок, зуміла пройти не лише донецький «Металург», а й такі клуби, як естонська «Флора» і «Сараєво».

 Після матчу «Металург» (Донецьк) – «Кукесв» в ефірі телеканалу «Футбол» Йожеф Сабо заявив, що донецький «Металург» не готовий йти до Європи. Як бачимо, Йожеф Сабо має рацію.

Читайте також: