fbpx
Політика

Комуністи Архангельська висунули кандидатом у депутати померлу жінку

 Майбутні вибори не обійшлися без курйозів. Так, в Архангельській області виборча комісія проводила перевірку документів зареєстрованих кандидатів у депутати обласних зборів, в ході якої було виявлено, що кандидатом у депутати висунута жінка, яка померла ще на початку поточного року.

 Як розповіли в прес-службі обласного виборчкому, до складу списку "Комуністичною партією соціальної справедливості" була включена померла мешканка Курська Пєшкіна 1937 народження. Спочатку членів комісії насторожило, що Пєшкіна, яка, між іншим, значилася заступником начальника регіонального відділу зазначеної партії, не надала жодних відомостей про свою освіту.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 А, зробивши в УФМС по Курській області запит про біографію кандидатки, комісія отримала відповідь, що громадянка Р. Пєшкіна знята з реєстраційного обліку за вказаною в документах адресою 19 лютого 2013 у зв’язку зі смертю.

 Примітно, що список всіх  своїх кандидатів у депутати обласних Зборів був затверджений на з’їзді "Комуністичної партії соціальної справедливості" 16 червня 2013 року, тобто, практично, через чотири місяці після того, як жінка померла.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: