fbpx
Футбол

Мірча Луческу висловив свою думку про дискваліфікацію Тайсона, повернення Вілліана і трансфер Хачеріді

 Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу прокоментував кілька питань, які, без сумніву, цікавлять українських уболівальників. Сьогодні Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ на своєму засіданні прийняв рішення про дискваліфікацію півзахисника донецького «Шахтаря» Тайсона на два матчі. Причиною такого рішення КДК ФФУ став епізод, що відбувся в матчі 4-го туру УПЛ «Шахтар» – «Динамо» (Київ). Нагадаємо, що в результаті дій Тайсона був травмований гравець «Динамо» і збірної України Андрій Ярмоленко. Щодо питання дискваліфікації Тайсона Мірча Луческу заявив наступне: «Я здивований. Люди, які приймали рішення, напевно, колишні футболісти, тому я не можу пояснити вердикт». Румунський фахівець вважає дію футболіста «Шахтаря» ненавмисною. «Такий гравець як Тайсон навіть муху не образить. Він вибив сильно м’яч і за інерцією зачепив Ярмоленка. Це все, що було в тому епізоді», – заявив Мірча Луческу. При цьому головний тренер «Шахтаря» додав, що поведінка «Динамо» є поведінкою людей, "які намагаються створити собі алібі».

 В останні дні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що захисник збірної України та київського «Динамо» Євген Хачеріді може перейти в донецький «Шахтар». Щодо цього питання раніше вже висловилися деякі фахівці, а Мірча Луческу заявив наступне: «Я буду коментувати це, коли перехід відбудеться». За словами головного тренера «Шахтаря», в донецькому клубі «з радістю очікується» будь-який футболіст, який здатний буде підсилити гру команди.

 Мірча Луческу відповів на питання журналістів і про події у махачкалінському «Анжи» у світлі можливого повернення в донецький «Шахтар» бразильського півзахисника Вілліана. На думку румунського фахівця, довгі роки будуть домагатися результатів ті команди, які «укомплектовуються молодими гравцями, адже вони повинні домагатися високих результатів». «Я не можу зрозуміти, навіщо гравці «Анжи» потрібні нашій команді», – резюмував Мірча Луческу.

 За матеріалами: isport.ua Фото: shakhtar.com

Читайте також: