fbpx
Шоу-бізнес

Леді Гага медитує голою

 На сторінці Леді Гаги в соціальній мережі Facebook сьогодні, 8 серпня, з’явилося відверте відео, яке викликало безліч відгуків шанувальників епатажної співачки. Новим роликом Леді Гага спробувала привернути увагу до творчості сербської художниці Марини Абрамович, яка зараз збирає кошти для створення свого центру мистецтв.

 В ході дії відеоролика Леді Гага освоює техніку медитації за методом Марини Абрамович – вона з’являється на річці, в лісі, на лузі, а потім абсолютно голою медитує в приміщенні.

 Марина Абрамович, що називає себе «Бабуся перформансу», планує до 25 серпня зібрати не менше 600 000 доларів для свого центру. Художниця пообіцяла, що якщо їй не вдасться до зазначеної дати набрати потрібну кількість грошей, вона поверне всі пожертви адресатам. На сьогоднішній день Абрамович зібрала вже більше третини суми – 232 000 доларів.

 Нинішня акція – не перша участь Леді Гаги в перформансах Марини Абрамович. Раніше співачка виступила на восьмигодинному «Марафоні читання», що відбувся в Нью-Йорку 8 серпня, де прочитала уривок з книги Станіслава Лема "Соляріс".

Леді Гага медитує голою (відео):

За матеріалами: lifenews.ru

Читайте також: