fbpx
Політика

МВС закликає журналістів скаржитися на правоохоронців, які уникають бесід

 Під час прес-конференції в Кабінеті міністрів України 8 серпня, заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк закликав журналістів скаржитися в тих випадках, коли правоохоронці відмовляються надавати їм інформацію.  

 «Якщо правоохоронці відмовляються ділитися з вами інформацією, можете сміливо звертатися на пряму телефонну лінію МВС, і ми відразу відреагуємо», – запевнив чиновник.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За його словами, керівництво МВС вже підняло співпрацю між правоохоронними органами та ЗМІ на належний рівень. Він підкреслив, що в роботі відомства немає ніяких таємниць, за винятком оперативно-розшукових справ.  

 «Будь-якою іншою інформацією ми готові ділитися», – додав Віктор Ратушняк.  

 Він також звернув увагу на те, що глава МВС Віталій Захарченко на зборах вже критикував тих керівників підрозділів, які відмовлялися спілкуватися з журналістами. За словами Ратушняка, Захарченко поставив чіткі завдання, і робота в цьому напрямку незабаром посилиться.   

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: