fbpx
Футбол

Даріо Срна про перехід Хачеріді в «Шахтар»: Згадайте Фігу, який грав і в “Реалі”, і в “Барселоні”

 Відбудеться перехід захисника збірної України Євгена Хачеріді з київського «Динамо» в донецький «Шахтар» чи ні, на сьогоднішній день, мабуть, точно не знає ніхто. Але якщо цей трансфер стане реальністю, то він ризикує бути найгучнішим і значущим в українському футболі у поточному році.

 По-перше, цікава сама особистість Євгена Хачеріді. Успішні дії цього футболіста, втім, як і його помилки, досить часто стають темою для обговорення як фахівцями зі світу футболу, так і звичайними футбольними вболівальниками. По-друге, якщо Хачереді опиниться в «Шахтарі», то, виходить, що футболіст перейде в табір найлютішого ворога київського «Динамо» на футбольному полі.

 Цікаву думку з цього приводу висловив капітан донецького «Шахтаря» Даріо Срна, який у світлі можливого переїзду Хачеріді з Києва до Донецька згадав легендарного португальця Луїша Фігу, який пограв свого часу в іспанських «Барселоні» і «Реалі», а відносини цих команд на футбольному полі в Іспанії можна порівняти з відносинами донецького «Шахтаря» і київського «Динамо» в Україні.

 Даріо Срна, слова якого наводяться сьогодні ввечері в ЗМІ, назвав Євгена Хачеріді хорошим футболістом. «Я тільки за!», – заявив Даріо Срна, коментуючи інформацію про можливий перехід Хачеріді в донецький «Шахтар».

 Фото: shakhtar.com

Читайте також: