fbpx
Футбол

Гравці «Кукесі» отримають 200 тисяч євро, якщо пройдуть «Металург», а фанати «Црвени Звезди» не вірять в успіх своєї команди

 Сьогодні в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи свої матчі проведуть два українських клуби: о 19:15 розпочнеться поєдинок «Металург» (Донецьк) – «Кукесі» (Албанія), а о 21:30 зіграють «Црвена Звезда» і одеський «Чорноморець».

 Нагадаємо, що «Металург» в Албанії програв з рахунком 0:2, що стало відвертою несподіванкою. «Кукесі», у разі проходження у кваліфікації Ліги Європи «Металурга», може вписати свою назву золотими літерами в історію албанського футболу – раніше жодному клубу з цієї країни не вдавалося пройти три раунди в єврокубках. Українським уболівальникам напевно не хочеться, щоб «Кукесі» став для донецького «Металурга» таким же клубом, яким свого часу став швейцарський «Тун» для київського «Динамо» і румунська «Тімішоара» для донецького «Шахтаря».

 У скромної албанської команди, без сумніву, мотивація у сьогоднішньому поєдинку проти донецького «Металурга» буде просто зашкалювати. Як пишуть у ЗМІ, додатковим мотиваційним чинником для футболістів «Кукесі» стане обіцяна керівництвом цього клубу сума преміальних у розмірі 200 тисяч євро.

 Що ж до матчу «Црвена Звезда» – «Чорноморець», то сьогодні були приведені результати голосування з питання результату цього поєдинку. Опитування проводилося на офіційному сайті бєлградської команди і, як виявилося, фанати вважають фаворитом цього протистояння саме український клуб. За перемогу «Црвени Звезди» свої голоси віддали 2376 уболівальників, а за успіх одеського «Чорноморця» проголосували 4150 осіб.

Читайте також: