fbpx
Політика

Вілкул обговорить підготовку до опалювального сезону

 Сьогодні, 8 серпня, віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул має намір провести виїзне засідання, щоб обговорити питання підготовки до наступного опалювального сезону. Про це повідомила прес-служба чиновника.  

 Відзначається, що в рамках майбутньої наради Вілкул торкнеться питання тарифів на житлово-комунальні послуги, а також перевірить, як іде заміна труб на тепломагістралях найбільшої в Україні ТЕЦ-5.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Він також перевірить стан самої ТЕЦ-5, яка виробляє теплоенергію і електроенергію для Голосіївського, Дарницького та Печерського районів Києва», – йдеться в повідомленні прес-служби.  

 Крім Вілкула на зустрічі будуть присутні: перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, а також глава СВП «Київські теплові мережі» Євген Глушак.

Читайте також: