fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На Петра Мельника наділи електронний браслет

  На колишнього ректора Податкової академії Петра Мельника, щодо якого обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, наділи електронний браслет, пише газета "Вести" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.  

 За даними газети, на П.Мельника в середу наділа браслет група міліціонерів з ГУМВС у Київській області. За словами джерела, процедура не була швидкою: правоохоронці ще налаштовували програму, без якої пристрій не працює.

 "Мельник може пересуватися по своєму будинку в Ірпені (Київська обл. – ІФ) і їздити в лікарні Києва та Бучі (Київська обл. – ІФ) за узгодженим маршрутом", – наголошується в газеті.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як повідомлялося, П.Мельник був затриманий 27 липня співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їх родичів у свій виш.  

 1 серпня Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом. П.Мельнику заборонено залишати місце проживання, за винятком тих ситуацій, коли йому знадобиться медичний огляд або лікування. Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту буде діяти протягом часу розслідування кримінального провадження – до 27 вересня 2013 року.  

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Захист П.Мельника задоволений домашнім арештом підзахисного і заявив, що не буде оскаржувати рішення про обрання цього запобіжного заходу.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: