fbpx
Новини світу

Батько Сноудена вважає Путіна хороброю людиною

 Батько колишнього співробітника ЦРУ Едварда Сноудена – Лон Сноуден, в черговий раз вирішив висловити подяку президенту Росії Володимиру Путіну за те, що Москва надала тимчасовий притулок його синові.  

 Також він зазначив, що ситуація навколо його сина не пов’язана з діями Росії, вся справа в Сполучених Штатах, де порушуються конституційні права громадян. За його словами, він поважає силу і хоробрість Путіна, оскільки той твердо стоїть на своєму і не піддається тиску, який намагається на нього чинити американський уряд.  

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Лон Сноуден висловив надію, що Путін не змінить своєї позиції в цьому питанні.  

 Коментуючи заяву президента США Барака Обами, який відмовився від раніше запланованої зустрічі з Путіним, Лон Сноуден зазначив, що сумнівається в тому, що американцям вдасться таким чином зламати російського лідера.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що Обама відмовився від особистої зустрічі з Путіним в рамках саміту «Великої двадцятки», але при цьому підтвердив свою присутність на саміті. Росія заявила, що засмучена таким рішенням, але залишила в силі пропозицію про зустріч.   

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: