fbpx
Футбол

Александар Драгович зустрівся з фанатами ФК “Динамо”

 8 серпня в конференц-залі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського пройшла зустріч фанатів футбольного клубу «Динамо» з новим захисником Александаром Драговичем. На зустрічі з фанатами Александар Драгович відповів на запитання, що цікавили уболівальників, а після цього відбулася автограф і фотосесія.

 Александар Драгович розповів, що в Європі добре відомий ФК «Динамо». Після того як футболіст відвідав базу відпочинку і футбольне поле, він зізнався, що не помилився з вибором і дуже пишається тим, що зараз буде представляти саме ФК «Динамо». Також Александар поділився своїми емоціями про НСК «Олімпійський»: "Я вважаю, що НСК «Олімпійський» один з найкрасивіших стадіонів. Там ідеально все – починаючи від роздягалень і закінчуючи полем".  

 Футбольні фанати напевно знають, що прізвисько нового захисника ФК «Динамо» – «Драго». Александар Драгович розповів, що його почали так називати ще у віці 12 років. Так було і в старих клубах, так його називають і в новому. Це прізвисько – просто скорочення його прізвища.

 Під час спілкування з фанатами Александар Драгович зізнався, що українські дівчата – дуже красиві, але він приїхав сюди не для того щоб шукати собі дівчину, а для гри у футбол. Висловив свою думку Александар Драгович і про Київ: «Київ – дуже і дуже красиве місто. Але я народився у Відні. Яким би красивим не був Київ, Відень для мене залишиться улюбленим містом».  

 Наприкінці свого спілкування з фанатами новий захисник ФК «Динамо» сказав: «Я фізично і психічно підготовлений на всі 100% вийти на поле. Якщо я з’явлюся на полі, я покажу віддачу – я викладуся на всі 100%».

Читайте також: