fbpx
Міжнародна економіка

“Іжмаш” стане “Калашниковим”?

 Як стало відомо з неофіційних джерел, завод "Іжмаш" стане "Калашниковим". Нове об’єднання буде носити ім’я автора легендарного автомата, який прославив це підприємство на весь світ. Зміною назви справа не обмежиться, передбачається, що в концерн будуть включені додаткові виробництва.

 "Ми створюємо концерн, тобто вертикально-інтегрований холдинг, який об’єднає цілий кущ іжевських інших збройових виробництв", – розповів головний редактор журналу ‘Національна оборона” Ігор Коротченко.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 В даний час "Іжмаш" став багатопрофільним підприємством, яке випускає крім знаменитих автоматів, ще й гармати, артснаряди, мисливську зброю, а також верстати та інструменти. Об’єднання всіх цих виробництв під однією назвою зробить всю продукцію більш конкурентоспроможною.

 Днями стало відомо, що в Іжевську незабаром почнуть будувати завод з виробництва високоточної зброї. Про це повідомив генеральний директор "Іжмаша" Костянтин Бусигін. Як передбачається, офіційна церемонія перейменування підприємства пройде 19 вересня – у День зброяра.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

"Іжмаш" стане "Калашниковим"? (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: