fbpx
Події

Глава МНС Пучков відправився в Приамур’я на боротьбу з паводками

 Глава МНС Росії Володимир Пучков разом з членами урядової комісії з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій вилетіли в Приамур’я, де склалася небезпечна ситуація.

 «Глава МНС Володимир Пучков проведе засідання урядової комісії, на місці проконтролює хід протипаводкових робіт. Урядова комісія також виробить додаткові заходи з ліквідації наслідків паводку», – повідомила офіційний представник МНС Росії Ірина Россіус.

 У зв’язку з паводками, викликаними безперервними дощами, ось уже два тижні Амурська область живе в режимі НС. У зоні евакуації знаходяться декілька сіл і населених пунктів, які виявилися відрізаними від зовнішнього світу через підтоплені доріг.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

 До цього часу хвиля паводку дійшла вже до південних районів Приамур’я. У середу вранці з Хабаровська для надання допомоги населенню в Амурську область висунувся пункт управління Далекосхідного регіонального центру МНС Росії, два вертольоти Мі-8 і літак Ан-74. Допомогу надає і інженерна колона Східного військового округу. За даними МНС, пік повені очікується в ніч на 7 серпня. В даний час вживаються всі заходи, щоб мінімізувати його наслідки.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

Глава МНС Пучков відправився в Приамур’я на боротьбу з паводками (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: