fbpx
Політика

«Є замовлення на невійськове протистояння США і Росії», – Жириновський

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський вважає, що між наданням політичного притулку Едварду Сноудену і оскверненням російського прапора учасником групи Bloodhound Gang є зв’язок. Відповідну замітку він залишив на своїй сторінці в Facebook.  

 За його словами, точно сказати, чи є хтось за цією провокацією складно, проте він вважає, що там все ж вгадується рука Америки.  

 «Це все, можливо, пов’язано з нашою позицією щодо цього дивака Сноудена, якого залишили у нас, і тепер американці будуть пакостити нам, коли будуть гастролі їх груп тут, або будуть влаштовувати провокації проти наших діячів культури», – зазначив Жириновський.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Він вважає, що навіть за випадком з Pussy Riot хтось стоїть, оскільки, як він нагадав, російські дівчата ніколи раніше не оскверняли православні храми. Він упевнений, що Pussy Riot заплатили гроші для того, щоб створити знервовану обстановку під час президентських виборів.  

 На думку Жириновського, є замовлення – організувати невійськове протистояння між Росією і США.  

 «У військовому відношенні це небезпечно, тому економіка, культура, спорт – ось тут і будуть весь час провокації», – підкреслив політик.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, музиканта Bloodhound Gang слід було відразу ж затримати – це стало б жорсткою відповіддю на політику США.  

 «Ми будемо вимагати, щоб наше посольство при видачі віз давало б пам’ятку рок-групам і іншим музичним групам, щоб вони знали, що за подібні витівки ми вже не будемо їх просто випроваджувати з країни – негайний арешт, 5 років в’язниці, в таборах і все », – заявив лідер ЛДПР.

Читайте також: