fbpx
Музика

Директором з запуску “MTV Росія” призначена Яна Чурикова

 Компанія Viacom International Media Networks готує до запуску оновлений телеканал "MTV Росія". Музичний канал почне мовлення з 1 жовтня і буде доступний для глядачів кабельних і супутникових мереж. За словами представників каналу, "MTV Росія" транслюватиме не лише ексклюзивні нові шоу, але і класичні передачі MTV, адаптовані для російської аудиторії.

 Директором з запуску каналу призначена телеведуча Яна Чурикова. Першочерговим завданням директора нового каналу є «розвиток бренду і запуск оновленого каналу», наголошується в повідомленні Viacom International Media Networks. Безпосередній начальник Яни Чурикової – Олена Бальмонт (гендиректор компанії VIMN в Росії і СНД).

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 «Я входила в першу команду ві-джеїв, які запускали "MTV Росія" ще 15 років тому, і дуже рада можливості керувати перезапуском каналу стільки років по тому. Призначення на посаду директора з запуску каналу – велика честь», – заявила Яна Чурикова, пообіцявши докласти всіх зусиль для того, щоб максимально розкрити потенціал каналу "MTV Росія".

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: